Salvem la Pineda d’en Gori i les barraques de s’Alguer, de Palamós

Mobilització en contra de la destrucció de la Pineda d’en Gori, a s’Alguer de Palamós (Baix Empordà)

Una sòcia del CEPA, afectada per aquesta agressió ambiental, ens fa arribar aquesta crida a la mobilització en contra de la destrucció de la Pineda d’en Gori a s’Alguer de Palamós, fotos del 1 d’abril de 2018; i la convocatòria d’un dinar popular.
A la pineda d’en Gori davant les barraques de pescadors de s’Alguer, en el camí de ronda de la Fosca a Palamós, en els propers mesos volen construir dos blocs de 3 plantes amb 48 apartaments de luxe amb piscines, solàriums, jardins privats, nous camins d’accés, aparcaments i equipaments.
arrossada_palamos

Aquest espai tan emblemàtic es troba en un entorn declarat Bé Cultural d’Interès Nacional- BCIN de s’Alguer i aquesta construcció l’afectarà notablement  incomplint la Llei de Patrimoni Cultural.

Aquesta obra está promoguda per Lucas Fox International Properties, firma d’intermediació immobiliària fundada a Barcelona per un anglès i un holandès amb l’objectiu d’ajudar a inversors i compradors internacionals a trobar propietats de luxe a Barcelona i els seus voltants, la Costa Brava i Eivissa.

Tot i que ja han tancat l’espai que es vol destruir i ja han marcat els pins a talar encara hi som a temps per aturar-ho.

Per a recollir fons per als advocats i especialistes per tirar endavant la denúncia, la Plataforma Salvem la Pineda d’en Gori amb el suport de molts col·lectius de la zona i entitats ecologistes i culturals del territori, us convoquen a una arrossada popular el diumenge 15 d’abril a la Pineda d’en Gori on expressarem el rebuig a aquesta construcció i organitzarem futures accions.

Us necessitem a totes i tots per aturar aquesta greu agressió i preservar tota la Costa Brava en greu perill per moltes intervencions planejades (+ info).

 

1 d’abril de 2018: mobilització en contra de la destrucció de la Pineda d’en Gori a s’Alguer de Palamós salvem la pineda den gori 1 abril 2018

salvem la pinedasalvem la pineda den gori

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: