Que no ens donin “gat per llebre” !! Residu Zero = Incineració Zero

PHOTO-2018-07-11-22-12-16.jpg

PHOTO-2018-07-11-22-12-17.jpg

    El Centre d’Ecologia i Projectes Alternatius (CEPA-Ecologistes de Catalunya); Aire Net Coordinadora Veïnal Metropolitana; APQUIRA; la Coordinadora Catalana contra la incineració; juntament amb Ecologistes en Acció Catalunya, la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB)  i una trentena d’entitats ecologistes i veïnals demanen a l’alcaldessa Colau que no es comercialitzi electricitat “negra” de la incineradora com si fos verda. 

Que no ens donin Gat per llebre !!.   Residu Zero = incineració Zero.

Per mitjà d’una Declaració titulada: Gat per llebre. Residu Zero=incineració Zero, un ventall ampli d’entitats molt diverses del moviment ecologista i veïnal demanen que Barcelona Energia comercialitzi únicament energia renovable i que no comercialitzi electricitat produïda a  la incineradora de Barcelona.

De la mateixa manera que ENDESA diu que els ajuntaments reben energia renovable, quan en realitat s’ha generat a nuclears i plantes de combustió de combustibles fòssils, Barcelona Energiasilencia que comercialitza electricitat bruta procedent de la incineració de residus. El programa electoral de Barcelona en Comú afirma que a final de legislatura Barcelona no aportarà residus a la incineradora, però ara fa tot el contrari: alimentar amb residus els forns de la incineradora malgrat que ocasioni un perill per a la salut, la pau i la seguretat de les barcelonines i barcelonins.

Aquest dijous, dia 5 de juliol de 2018, a les 19h tindrà lloc una manifestació veïnal a la Plaça Llevant (Museu Blau). Contra la injustícia ambiental i ecològica que pateixen ocasionada per la depuradora, la incineradora, la planta de cicle combinat, i els nous projectes anunciats … La manifestació està convocada per set Associacions de la Zona  (us adjuntem la convocatòria): Manifestació 5 juliol.jpg

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: