Reunió amb el DTS per valorar el projecte de buidatge de l’abocador de Vacamorta

446634622_169342.jpg

El passat 26 de juny es va celebrar la reunió de treball entre l’alcalde de Cruïlles, la PAAC i el CEPA, d’un costat, i la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat i el director de l’Agència de Residus de Catalunya, de l’altre.

En iniciar la reunió, la PAAC va lliurar un escrit REUNIÓ MEDI AMBIENT 26-06-2018 de resum de la situació a l’atenció del Conseller de Territori i Sostenibilitat que no va poder assistir-hi.

Els representants de la Generalitat van explicar les raons que justifiquen al seu entendre l’opció d’atorgar l’encàrrec per redactar les bases del projecte de buidatge i remediació de l’abocador a una empresa que va presentar una baixa que les entitats considerem com a temerària. Durant el debat la secretària de MA va afirmar que la Generalitat no està tancada a considerar la demanda que es procedeixi a buidar tots els residua abocats il·legalment i a restaurar el paratge inclosa la recuperació de les basses humides preexistents.

Els representants municipals i ecologistes van reiterar l’oferiment per a què es constitueixi una comissió de seguiment que avalui i presenti propostes per assolir els objectius de buidar i remediar el paratge, evitar les afectacions als veïns i restituir la qualitat del paratge de Vacamorta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: