El nomenament del nou director del parc de Collserola fa olor d’ous podrits.

La recent aprovació del pla especial de protecció del parc natural de Collserola (PEPNat), malgrat les seves limitacions, pot ser una eina per millorar-ne la conservació. El nomenament d’un nou director gerent havia de contribuir en aquesta millora. Però diverses informacions aparegudes a la premsa han tret a la llum un escàndol que empastifa alguns polítics del PSC, com l’alcalde de Molins de Rei, o l’exalcalde de Sant Just Desvern. Els “mèrits” que han comptat en aquesta designació són els de la militància en un partit polític i no pas la idoneïtat i la formació ambiental per gestionar un parc natural.

El CEPA-EdC, com la resta d’entitats de defensa ambiental membres de la Plataforma Cívica pert a la Defensa de Collserola, hem acordat difondre la següent:

Nota premsa nomenament director parc collserola_PCDC

2 thoughts on “El nomenament del nou director del parc de Collserola fa olor d’ous podrits.

Add yours

  1. Conec al Sr. Perpinya, veí molts anys, alcalde més de deu anys, treballador infatigable, quan va decidir plegar per salut el vaig creure i desitjar que es cuides molt. De nou aquest partit torna a fer una corruptela és la seva forma d’actuació des del 1978, conec la seva trajectòria primer a l’Hospitalet van així, com ho fa també lamentablement l’antiga Convergència i una mica els divergents també ho han fet. Cansat de tant engany continuo denunciant la situació.

    1. Mentre hi hagi persones que malgrat l’avorriment no defalliu en denunciar aquestes realitats inacceptables en la societat i país que voldíem, continuarem avançant. Gràcies per persistir!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: