Resultats de la jornada de debat sobre la llei de prevenció de residus a Catalunya.

Un total de 160 persones han seguit la Jornada (majoritàriament via telemàtica) organitzada per la PCRZ que podeu visionar en l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=0kjxog2EGMc (a partir del minut 0:57) i on podeu seguir les presentacions fetes. També us enllacem la valoració de l’esborrany de Llei que va presentar la PCRZ: valoracio-cepa-llei-prevencio-21-06-2022-2

Isaac Paraira, director de l’ARC, va presentar un resum dels continguts de la llei i Mercè Girona va presentar la valoració que fem les entitats de l’esborrany. Vam poder escoltar i debatre aportacions rellevants de Joan Martínez Alier que van qüestionar l’ús del concepte d’economia circular de manera documentada. La investigadora Laura Talens va aportar un seguit de preguntes i suggeriments per concretar buits i incerteses de la Llei. L’advocat Víctor Moralo va exposar les possibilitats jurídiques reals per a què la Generalitat aprovi una llei que vagi més enllà de la llei de l’estat recentment aprovada.

La resposta dels diputats Mònica Palacín d’ERC i Daniel Cornellà de la CUP van agrair les valoracions i propostes presentades i es van comprometre a aprofundir en el debat parlamentari la consideració dels enfocaments i demandes presentades per la PCRZ.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: