Acció per aturar la destrucció de la zona humida de l’Olla del Rei

445219676_365878

Diumenge 20 de maig, convocada per la plataforma “Salvem l’Olla del Rei”, ha tingut lloc la manifestació que ha comptat amb una activa participació popular i d’entitats de Castelldefels.  L’acció ha finalitzat amb una plantada de plançons dels arbres arrebassats  dintre de la zona afectada per les obres.

446412242_113522.jpg

Aquesta nova acció de la campanya per evitar que s’urbanitzi i es construeixin edificis i aparcaments que fan impossible mantenir l’espai natural com a tal, preveu continuar encara amb més força:

446627554_114376.jpg


La plataforma denuncia l’actitud de l’ajuntament de Castelldefels, Parc Mediterrani de la Tecnologia, UPC i ICFO que, tot i reconèixer l’impacte, es neguen a aturar les obres.

Aquest nou enfrontament entre els interessos urbanitzadors i la preservació del patrimoni ambiental, ha fet despertar una esperançadora resposta popular que està protagonitzant un gran nombre d’accions organitzades per la plataforma per conèixer i protegir l’espai (accions de neteja; plantació d’espècies vegetals; passejades informatives; etc) i per denunciar les amenaces (intervencions al ple municipal; accions informatives; encartellades; assemblees d’estudiants de la UPC; etc).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: